Senaste dagarnas kaos

Sen i söndags kväll har jag och LillPrinsen varit instängda i ett och samma rum, utan tillåtelse att lämna det. Vi har varit inlagda och isolerade på Barn 2 på sjukhuset, eftersom LillPrinsen haft magsjuka. Tydligen klarade han inte av att drabbas av det utan han blev helt utslagen direkt. Dessa dagar har präglats av en stor oro, framförallt det dygn då han först verkat bli bättre och sen blev superslö igen... Även personalen verkade oroade och det var inte långa stunder vi var utan någon läkare eller sköterska i rummet.  LillPrinsens gastroläkare kom in sex gånger på åtta timmar... Det som orsakade största oron var att infarten inte funkade längre och att de inte lyckades sätta en ny. Efter totalt 11 försök kom avdelningschefen in och lyckades sätta en på huvudet på honom. Vid ett tillfälle under dagen fick de panikge honom glukos eftersom han plötsligt blev jättelåg i socker... Väldigt obehagligt. 
Första dagarna sov han nästan bara...
 
Något piggare och med emla överallt inför första försöksomgången att sätta ny infart.
 
En LillPrins som börjar vara väldigt slö igen. Vätskeersättning via knappen gick inte så bra...
 
Superslö LillPrins. :-( Nu började oron bli stark...
 
Äntligen piggare! Efter ny infart på huvudet, en del glukos och en skvätt mat, så började LillPrinsen återvända så smått till sitt vanliga jag.
 
Mat i knappen.
 
På väg hem på permis!
 
Nu är vi allafall hemma på permis. Målet är att få i LillPrinsen så pass mycket mat (och att han får behålla det mesta av det) så vi slipper extra sondning på natten. I morgon förmiddag tas beslut om han ska komma in till sjukhuset igen, eller om han ska skrivas ut.