2 medelstora potatisar,...

... 5 fiskpinnar (egenpanerad torsk), ½ tomat, 3 matskedar ärtor och en del remouladsås. Så mycket åt inte jag, utan det var min 5-åriga dotters middag. Sen ville hon ha en hög med vindruvor efteråt också... Jag fattar inte var mitt lilla streck stoppar maten! Hon är 110-111 cm lång och väger 15,5-16 kg, så hon är ju väldigt tunn och behöver ju äta ordentligt, men jag fattar inte hur hon kan rymma detta i den lilla magen! Framförallt sen hon hade ätit två portioner lunch och två portioner mellanmål idag också. För några dagar sedan åt hon 5 potatisbullar, rejält med sallad, en del lingonsylt och en stor morot efteråt...

Idag har jag känt mig mer förkyld än gravid. Tur att Skrutten sparkas någon gång då och då, så jag inte glömmer bort honom/henne. Mamma kom och hämtade barnen från dagis, så jag har kunnat ligga i soffan och känna mig ynklig ända tills det var dags att fixa middag. Skönt att få vila ordentligt! :-)

Förkyld...

Jätteförkyld och ynklig är jag idag. Ni får gärna tycka synd om mig... ;-) Näsan rinner, hjärnan känns alldeles mosig, lätt feber och jag orkar verkligen ingenting. Fast i morse tog jag en alvedon och tog mig till körskolan i allafall. Jag var så pass fräsch då att jag vågade göra det. Jag skulle köra en manöverbana som träning inför halkbanan på torsdag, och det gick rätt bra. Det var lite synd om ett par koner där någon gång, men inte värre än att det gick att få dem att stå upp sen igen. ;-)

Igår var jag ute och körde med min köre far i ett par timmar. Det var rätt skoj och gick rätt bra. Även om han såg lite skraj ut ibland. Jag är inte så van att köra tvära kurvor på halka, så jag hade kanske lite väl hög fart där i bland. Jag har mest kört landsväg och motorväg på halkan, så det kan jag hantera bättre.

Igår kväll la jag ut en hel hög med grejer på Tradera, och i kväll kommer det mera. Det är mest barnkläder av blandade märken bla Po.p, Meandi, Småfolk, Molo, Cmig och Katvig. Kolla gärna in!

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=460865&listtype=1

Jag försökte lägga in en fin länk, men det gick inte som jag tänkt mig. Men ni som vill kolla kan ju kopiera och klistra in. :-) Och som sagt det kommer en massa mer fina grejer i kväll. :-)

Fyndat!!

Idag har vi hunnit vara på Leos lekland med barnen. De älskar det stället! Och för oss är det rätt skönt också, för nu när de känner sig så hemma där, så far de runt själva och vi kan sitta i en soffa och mysa eller fika gott. :-)

Sen åkte vi och kollade in lite bebisprylsrea. (snyggt ord ;-) ). Där fyndade vi en skötväska, en ny madrass till barnvagnen (den behövde bytas ut då den andra nog var från när vagnen var ny) och ett spjälskydd. Jag är så nöjd! :-) Vi sprang även på ett kompispar som var ute och kollade barnvagnar. Kul att kunna bistå med den kunskap vi hunnit skaffa oss om såna. Och de såg så där härligt bortkomna ut som man bara kan göra när det känns som man hamnat på fel ställe. ;-) (Vi såg precis likadana ut när vi jagade vagn första gången :-)  )