Bakiver

Jag har fått dille på att baka. Jag brukar tycka att det är kul att baka i vanliga fall också, men inte så här. Och jag minns inte att det varit så här under de andra graviditeterna heller. Som tur är så är det mest matbröd som jag bakar, annars hade nog inte min viktuppgång varit så begränsad... (Jag har gått upp ca 6 kg, vilket jag tycker känns rätt ok vid nästan 21 fulla veckor). Så nu har vi en hel del matbröd i frysen och det hamnar minst ett par nya där varje vecka. :-) Synd att jag inte orkar stå på en loppis, annars hade jag kanske kunnat sälja en del. :-)

Mera magar :-)

Glömde ju att berätta att när jag satt och väntade i väntrummet för att få akupunktur, så kommer det ut en gammal klasskompis därifrån. Hon hade också magen i vädret och var där och gjorde akupunktur för sina fogar. I maj var det dags för henne. Jag sa ju grattis då vi sågs, men jag säger det här nu igen. Grattis!

Nu börjar det vara riktigt många jag känner som har fått eller väntar barn under 2008. Vilket bebisår!! :)

Halkat på isen, puckad i huvudet och akupunktur

I går skulle jag på körlektion. Det var nsöoväder och jag hade ont och var inte alls sugen på att ge mig iväg. Men jag peppade mig och tog mig i allafall dit. Sen när jag tror att det är min tid, så tar min körlärare med sig en annan elev. Jag satt så han såg itne mig, och jag blev så paff att jag int esa något. Däremot så såg en av de andra körlärarna att jag såg lite förvirrad ut, så han undrade vad det var. Efter en koll i bokningen så kunde vi konstatera att jag ahde skrivit in en tid i min kalender, men glömt att skriva in mig på den tiden i bokningslistan... Och inte kunde jag ge mig på teorin heller, för jag hade glömt mitt elevnummer hemma, och innan jag upptäckte det, så hade alla lärarna hunnit gå iväg med sina elver, så det fanns ingen där som kunde hjälpa mig ta reda på det heller. Så det var bara att gå till bussen och åka hem igen. Jag är ett pucko!! *knackar mig själv hårt i huvudet*

När jag sen kommit hem, skulle jag ta posten ur brevlådan och då lyckades jag så klart halka på isen nedanför den. Tck och lov så föll jag så att det ena benet slog undan det andra, och därför slet det inget i fogarna. Däremot fick jag mig en rejäl smäll på höften och ena armbågen, och jag drog på mig en ordentlig sträckning i nacken. Det var helt klart inte min dag igår...

Idag var jag på min andra akupunkurbehandling för foglossningen. Jag kände ingen effekt av den första, och nu inget av den andra heller, men det hade jag inte räknat med ändå. När jag väntade sonen så tog det 3 eller 4 gånger innan jag märkte någon skillnad. Jag ska gå två gånger i veckan fram till påsk och sen ska vi utvärdera och se omjag fått någon effekt.