Tänkande pågår

Jag jobbar med en hemtenta. Den skulle egentligen varit klar igår, men det hann jag inte. Så ni får vänta på ett vettigt inlägg tills jag inte behöver tänka så mycket längre.

Tjingeling!

Himlen finns på riktigt

Jag måste bara få rekommendera en bok! "Himlen finns på riktigt" av Todd Burpo och Lynn Vincent. Troende eller ej, detta är en bok jag rekommenderar till alla. Bara för att den är så underbar.

Och till mina änglapojkar; Vi ses när jag levt färdigt!

LÄS!!!!

Ett inlägg fullt med simning

Så var vi då äntligen hemma igen! Eller, rättare sagt så kom vi hem i går vid middagstid, men det är inte förrän nu som jag riktigt har landat.

Sammanfattning av helgen;

- Mellan F började med att ta ett brons på 25 ry med tiden 28,84. Det var inte personligt rekord, han har simmat 6 tiondelar snabbare förut.
- Han tog sen ett silver på 50 br med tiden 1.00.67 (slagen endast med 3 tiondelar...). Det var personligt rekord med en halv sekund. Den kille som slog honom är ett år äldre än vad han är. Mellan F var 9 sekunder snabbare än den -04 som var näst snabbast.
- I lagkappen 4x50 medley så simmade Mellan F bröstsimsträckan. Han gjorde ungefär samma tid som han hade haft individuellt.
- På 50 fr hade Mellan F 1.07,31 vilket gav en 8:e plats. Det var personligt rekord med 7½ sekund.
- Mellan F simmade också i lagkappen 4x50 frisim. Han gjorde en tid som var ganska precis vad han hade gjort individuellt.
- Sen kom tävlingens stora depp... Mellan F hade just börjat glädja sig åt att ha tagit sitt första guld (på 25 br), när han fick veta att han blivit diskad för ett felaktigt undervattensdrag strax efter starten. Han var en oerhört ledsen kille en stund, men sen släppte han det och laddade om för de lopp han hade kvar.
- På 25 fr hade Mellan F 29,69 och blev 8:a. Han persade med ca 2 sekunder och var väldigt nöjd. Innan loppet, när han stod bakom startpallen och de ropade upp hans namn, så klev han fram och spände sina armmuskler. Det såg väldigt kaxigt ut och han fick en del av de äldre tjejerna i klubben att fnissa.
- Avslutningsvis var det en mixlagkapp 6x50 frisim. Jag vet inte säkert vad han hade för tid där, men han var nöjd och glad och hans lag kom tvåa (fast det var bara de lag som vann lagkapperna som fick pris).

- Stora N simmade 50 br först. Hon hade tiden 56,13 vilket var personligt rekord med 2½ sekund. Hon blev 7:a.
- På 50 fr hade Stora N 51,89. Det var pers med 7½ sekund och gav en 13:e plats. Hon har verkligen fått till tekniken på sitt frisim nu och simmade oerhört fint.
- Stora N har inte vågat delta i lagkapper förut, men nu gjorde hon det för första gången på 4x50 frisim. Hon kunde inte ha fått en bättre uppladdning, för nästan alla simmare i klubben laddade tillsammans inför lagkapperna. Bland annat genom att dansa till "Eye of the tiger" som spelades vid de prisutdelningar som förrättades precis innan lagkapperna. Hon var superladdad och simmade ett par sekunder snabbare på sin sträcka än vad hon gjort på 50 fr individuellt.
- Stora N simmade 50 ry för första gången och gjorde 1.00,25. Hon var så nervös för start och vändning, men hon fixade det superbra. Hon blev 10:a.
- Man kan säga att Stora N fick blodad tand på det här med lagkapper och anmälde sig frivilligt till att vara med i den sista lagkappen. 6x50 frisim mix. Jag vet inte vad hon hade för tid, men hon simmade superfint och det såg ut att gå fort. Hon fick beröm av ett par av de äldre simmarna sen, för att hon simmat så fort. Jag tror hon växte flera centimeter av det berömmet.

För övrigt är vi trötta, vi förlorade ju en timme natten mellan lördag och söndag. Och då uppstigningstiden var 6.15, så kändes det som vi klev upp 5.15 på söndagen... Och att sova på luftmadrasser är inte heller så lätt. Både Stora N och Mellan F ramlade av sina madrasser flera gånger per natt. Men vi är nöjda och glada alla tre, och både Stora N och Mellan F ser redan fram emot nästa tävling. Och det gör jag också.