Med påhittiga storasyskon kan vad som helst hända

Ja vad ska jag säga. Plötsligt var LillPrinsen packad och klar. Eller packad och glad.
 
 
Kan det ha varit så att Filuren ville ha lillebror med sig på simträningen?

Trött och ledsen

Jag tycker inte att jag borde känna så här. Och ändå gör jag det... En ledsenhet i magen som jag inte kna sätta fingret på var den kommer i från. Och så vansinnigt trött. Jag har haft flera tider att passa idag, med besök hos psykologen, jobb och en träningsskjutsning. Och tider att passa gör mig väldigt trött. Men varför känner jag mig ledsen?
 
Skruttan har varit på besök på skolan hon ska börja i till hösten och fått träffa klasskompisar och fröknar. Hon och hennes förskolekompisar hann även med ett besök på Nallesjukhuset idag. Väldigt spännande för henne, båda grejerna.
 
LillPrinsen har påbörjat sin inskolning på förskolan. Inskolningen skulle ha börjat förra veckan, men LillPrinsen fick 3-dagarsfeber så det blev framflyttat till den här veckan istället. Och som jag fattar det så går det bra än så länge i allafall.
 
Jag kan inte hitta något jag borde vara ledsen för. Men ändå är jag ledsen... Och när jag är ledsen har jag oftast svårt att sova. Vilket då gör mig mer trött och mer ledsen... Väldigt bra kombination. Not...

När man minst anar det...

"Få se nu. De försvann åt det där hållet. Jamen då går jag väl bara upp till dem då."
 
 
 
Helt klart dags att börja ha grinden stängd.