Jag lever...

Typ. Bara sjukt mycket att göra. Inskolning för Mellan F på 6-års, dagisstart för Skruttan, skolstart och nytt fritids för Stora N, invigningsfest på dagis eftersom de öppnat en till avdelning, kidnappning av Rut-Knut-Tjuts mamma och sushifest, födelsedagsuppvaktning av Morfarpappan, och fika hos Rut-Knut-Tjut på rätta födelsedagen. Mellan F och Stora N har varit på varsitt kalas också. Puh! På detta så har jag slipat hela trappen och målat den vit. Jag har även hunnit med att ekipera barnen och mig själv inför höst och vinter. Nu har dock orken tagit slut... och en rejäl förkylning har tagit sitt grepp om mig... Så fort jag orkar ska jag skriva mer om skolstart och kidnappningen av Rut-Knut-Tjuts mamma. Också ska de utlovade semesterbilderna komma. När jag orkar igen.

Prisa CSN, snart kommer skatteåterbäringen!

Eller nåt sånt. Jag var lite rädd att de skulle krångla med mitt studiemedel det kommande året, eftersom jag inte gjort färdigt alla moment på sommarkursen och därmed inte fått betyg eller poäng från den ännu. Men, men, min oro var ogrundad. I morse landade ett trevligt mail i inkorgen att beslutet var fattat och att det var grönt. Så då slipper jag oroa mig för det. Tur, för det finns så mycket annat jag kan oroa mig för istället. Inga allvarliga grejer, men ju mer man funderar, desto mer finns det att oroa sig för. Konstigt det där.

Dagens foto

Ja, jag vet att jag fortfarande inte har visat bilder från semestern. Men ni får ge er till tåls ett tag till. Idag bjuder jag er istället på ett foto på min nya frisyr.