Förlossningsdröm

Inatt drömde jag att jag födde vårt barn. Jag satt på en middagsbjudning och insåg att barnet var på väg. Så jag hasade bara upp kjolen och ålade mig ner lite på stolen och sen kom han ut. Fort var det gjort och typ ingen runt mig märkte något. Barnet var 74 cm långt, kunde prata och stå själv... Jag vill inte ens tänka på vad han borde ha haft för huvudmått... Och dessutom så var det en pojke. Det är den andra drömmen jag har om att det är en pojke jag har i magen. Fast vi tror ju att det är en flicka och det trodde hon som gjorde ultraljudet också. Vi får väl se. :-)

Skön dag

Idag har det enda vettiga jag gjort, varit att sortera lite i tvättstugan. Vi ska montera upp skötbordet så fort vi hinner. Inte för att det är någon panik för oss :-) , men vi har vänner med en liten knatte som kan uppskatta ett sånt istället för att behöva sitta på golvet och byta på honom. Och sen ska det ju upp så småningom i allafall. :-)

På eftermiddagen var vi och hälsade på några vänner. Deras son och vår dotter är så kära i varandra! :-) De är jämngamla och går på samma dagis. Så när det nu blev så många dagar utan dagis så var längtan efter varandra stor. Tänk vad 5-åringar kan vara söta!:-) Och det som är så bra är att de har en dotter som är jämngammal med vår son också, och även de leker väldigt bra ihop. Så det blev ett par timmar med gott fika och trevligt samtal, medan barnen roade sig själva. :-) Och vad ännu bättre var, är att deras stolar var snälla mot mina fogar så jag klarade av att sitta länge utan att få alltför ont. Visserligen hade jag Citodon i kroppen, men ändå. :-)

V. 24+0

Nu har jag gått 24+0 så här kommer en ny magbild. Själv tycker jag att det har hänt massor sen förra gången. Jag har gått upp ca 9 kg i vikt och det börjar synas både i ansiktet och på benen.

image9