Välkommen till rymden

Den här dagen har verkligen bestått av en blandad kompott händelser. Stora N och Mellan F har fått in alla sina grejer på sina nya rum. Stora Ns gamla rum, det som ska bli Skruttans rum, är utröjt och innehåller nu bara färg och redskap. Redo att renoveras. Nu ska jag bara hitta orken att börja där inne också...

Sen har vi hunnit med ett trevligt fikabesök hemma hos J och H och deras fyra barn. Det var så trevlig att tiden bara flög i väg och vi stannade betydligt längre än planerat. :-)

Stora N har hunnit med att besöka kompis E också. Hon hade berättat för henne att hon har fått ett nytt rum, och sagt att om hon kom hit skulle hon "få anpassa sig". För "när man kommer in i mitt rum så är det som att komma in i rymden!". Få se nu. Ja, hon har ju en liten matta med en raket på. Också har hon några wallies på väggen med rymdmotiv. Och visst ja, hon fick ju ett litet teleskop i julklapp. Så ja. Det är nog som att komma in i rymden när man går in på hennes rum. Eller...

Nu är jag så nervös inför i morgon. Jag ska operera ena ögat för skelning. En enkel operation som oftast görs under lokalbedövning. Men eftersom jag har astma så vill de söva mig. Och det är just det jag är rädd för. Tänk om jag inte vaknar igen?! Huh! Jag kanske hamnar i rymden... Fast visst ja. Rymden finns ju i Stora Ns rum. Ja, men då är det nog inte så farligt ändå.

Skapande av olika slag

Stora N gillar att skapa. En hel del alster blir det. Dessa är de senaste;

Hela hönsfamiljen gjorda i piprensare. Från vänster är det tuppen, kyckligen och hönan. Ja, har man fantasi så har man. :-)

Själv har jag också skapat idag. Jag skapade hål i plånboken genom att låta barnen köpa nya, kanske lite väl dyra, grejer till sina rum. Sen kompenserade jag det genom att skapa mysigt åt dem med de nya sakerna.

Morfarpappan har också varit här och skapat. Han fixade golvsocklar i Stora Ns och Mellan Fs rum. Man skulle kunna säga att han skapade en massa sågspån på golvet...

Mellan F har också skapat. Ute i snön. Ett himla skottande resulterade i... ett snöhål... Fantastiskt nytänkande!

Skruttan har även hon skapat något idag. Kaos... Kanske inget speciellt för idag. Det blir liksom det hela tiden när hon är i farten.

Skruttans pappa skapade egen tid till sig själv. Han var borta i tre timmar när han skulle åka och handla 15 grejer. I butiken ett stenkast härifrån...

Ja, ett himla skapande har det varit här idag. :-)

Och nu...

...gör den jädra ungen kullerbyttor också! Var tog min lilla bebis vägen? Hon har bara försvunnit... Istället har jag fått en kaxig unge som går runt och frågar om allt, slår kullerbyttor och talar om att storasyster gör dumheter. Kan någon stoppa tiden, please!