Kära bloggen!

Jag är ledsen om du känner dig bortglömd. Jag har inte menat att glömma bort dig och göra dig illa. Mitt liv är inne i en intensiv period och mellan sjuka barn, massor i skolan och allt det som måste göras här hemma nu när det faktiskt behagat bli vår ute, har det inte funnits så mycket tid att tänka efter och inse att någon kanske känner sig bortglömd. Förlåt!

Nu ska det bli andra bullar! Eller bullar och bullar tänkte jag väl kanske inte baka (och jag vet heller inte vilken nytta det skulle göra dig), men jag ska i allafall göra ett ryck och försöka komma ihåg dig oftare igen, kära blogg.

Kram från Skruttans mamma

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Mellan F strålade som en sol hela dagen och kvällen igår. Men sen i natt så blev det bara pannkaka av allt. Eller pizza kanske man skulle säga. Först åkte middagspizzan ner, sen kom den upp... Stackars killen har kräkts ett par gånger i natt och i samband med att han klev upp i morse.

Då vi inte vet om det är att han ätit förmycket, att han fått i sig bakterier ute, eller om han fått magsjuka, så tar vi det säkra före det osäkra och ställer in helgens alla planer. Skruttan funderade lite på varför hon inte fick fara på det kalas hon skulle på, då hon inte var sjuk, men accepterade vår förklaring och ser nu fram emot att få träffa fördelsedagsbarnet vid annat tillfälle istället. Och morsdagsfirandet blir till att ta någon annan gång. Och tyvärr vågar vi inte heller gå på familjegudstjänsten som tänkt i morgon.

Det får bli en hemma helg med mycket spel och kanske lite solande istället. Också ska jag så klart försöka få in lite plugg också. Tänk att det alltid finns skolarbete att göra...

Dagens födelsedagskille

8 år. Så lång tid har det gått sen jag snusade på Mellan F för första gången. Var har dessa år tagit vägen?!?

Idag fick dagen börja med paketöppning, och det var en förväntansfull kille som kollade in vad han fått.

Presenten från Skruttan

Vad tänkte vi när vi köpte denna åt honom?!? Vi kommer att få lyssna på Sean Banan i oändlighet...

Efter pizzamiddag så provade Mellan F och Skruttan presenterna.

Mina fina lill... förlåt... storkille.