Bland det största som kan hända en simmande 9-åring

Om man är 9 år och tävlingssimmare med bröstsim som bästa simsätt, då är det väldigt stort varje gång man får möjlighet att träffa Sveriges bästa bröstsimmare, Johannes Skagius. Det är så stort att det är lätt att bli alldeles blyg och tappa talförmågan.  Starstruck är bara förnamnet.  Då sen idolen ger honom en landslagsbadmössa med en autograf på, ja då visste inte Filuren var han skulle ta vägen.  Han gick runt och kramade badmössan länge. Det var bara om jag lovade dyrt och heligt att jag inte skulle slarva bort den, som jag fick packa undan den åt honom. Jag trodde att ungens mungipor skulle fastna vid öronen, så mycket log han. 
 
 
 
Jag misstänker att ham kommer att vilja sova med den.

Med tungan rätt i mun

Det är så fascinerande att sitta och titta på LillPrinsen när han leker. Man kan verkligen se hur han tänker och klurar och försöker lösa problemen. Som nyss när han inte nådde sitt bolltorn, och då drar det till sig med fötterna. Eller när han sitter med klosslådan och försöker få ner klossarna i hålen. Går det inte i ett provar han ett annat. Helt ljuvligt att se!
 
 
Kan det gå att banka med den här?
 
 
Nä, bättre med hammaren.
 
 
Sådär! En gång till så är pinnen nere!
 
 
Älskade lilla kluriga LillPrinsen!

Om vikt

För den som undrar så är LillPrinsen fortfarande sondlös. Han hade i går visserligen bara gått upp 15g sen i torsdags, men han har kommit igång med ätandet så dietisten ville att vi skulle väga igen på måndag och sen ta kontakt med henne för en ny fundering om ev sond. Den vikt LillPrinsen har nu är vad en normalviktig 4-månaders bebis ungefär ligger på... Längden är som en normal 9-månaders. Det finns inte direkt såna här gosiga bebisveck på honom...

Men å andra sidan så har han lite mer hull än vad han hade som hyfsat ny, så vi får väl vara glada för det.

 
12 dagar gammal. Då hade han sond.