Förbaskade illamående!

Jag skulle önska så att illamåendet kunde vara lite mindre ibland. Att det inte skulle finnas där precis hela tiden. Jag får så kort stubin när jag mår illa och då är det synd om min familj. :-(

Jag var hos sjukgymnasten och vi skulle träna på att andas rätt. Jo, pyttsan!! Som om det skulle gå... Så fort jag försöker andas med magen så ökar illamåendet, så det är bara att fortsätta med den stressande bröstandningen jag har. Åtminstone tills illamåendet ger med sig. :-(

Något bra har hänt idag i allafall! Jag har fått besked att en liten kille föddes i går kväll! Jag är så avundsjuk!! Jag vill också snusa bebis... *surar lite och tycker synd om mig själv som har så många månader kvar* Fast samtidigt så är jag ju jätteglad för deras skull. Hon har haft det jättejobbigt och för henne är det nog superskönt att han är ute och att hon förhoppningsvis kan återgå till ett normalt liv. Och det faktum att han nu är född, gör faktiskt att det känns lite närmare för mig också. :-)

Nu ska jag passa på att vila en stund, för sen ska jag jobba mellan 17 och 20. Därefter är det Idol som hägrar. Ring och rösta på Marie nu! :-)

Soppa och sallad...

...det är den enda mat jag riktigt kan få ner just nu (förutom när jag får mina kvällsug, för då kan det handla om vad som helst). Tvingade maken att åka och handla middag på McD bara för det, så att jag kunde få mig en Ceasar-sallad. Och han och barnen klagade inte heller på att få hamburgare/nuggets till middag. :-)

"Nu är det jul här i vårt hus..." *sjunger vackert och stämningsfullt*  Öhh, eller... *sjunger hest och utan att pricka en enda ton* kanske stämmer bättre med verkligheten. ;-) Barnen och jag har plockat fram julsaker idag, men vi orkade inte ge oss på övervåningen, så det får vi nog göra i helgen. Och granen ska vi så klart sätta upp i helgen också. Och nej, vi är inte knäppa som tar fram granen redan nu, vi bara älskar julen! :D

Sov så gott!

Håller tummarna stenhårt...

...för att en kompis till mig nu ligger och föder barn! Det finns en chans att det är så. :-) Det ska bli så underbart att få snusa bebis. Jag kanske får tigga till mig att låna hennes lite innan det är dags för mig att snusa på min egen. :-)

Jag fick be om en ny arbetsskjorta igår. Byxorna har jag redan gått upp en stl på, men de börjar ändå vara väldigt svåra att stänga. Så jag tänkte sätta ett gummiband mellan knapp och knapphål, också ha en skjorta utanför. Så det var därför jag behvöde en ny skjorta, för de jag har är i herrmodell, och alldeles för långa för att jag ska kunna ha dem utanpå. Dammodellerna är aningens för korta i ärmarna för mig (det är därför jag kört med herr), men de är lite kortare i längd och funkar därmed att ha utanpå byxan. Jag vill nämligen inte byta byxor igen, eftersom de är stora överallt förutom just i midjan.

Jag använder numera fogbältet överallt förutom hemma. Även om jag eg inte har ont ännu, annat än om jag gått mycket och fort, så känns det som bättre att börja använda det tidigt och förhoppningsvis hålla undan foglossningen lite till.

Nu ska jag äta en andra frukost och sen ska jag gå till jobbet.

Ha en bra dag, alla!