Matchat och klart

Skruttan gillar huvudbonader. Verkligen gillar huvudbonader. Och skor. Alla sorters skor. Fast helst de som inte är hennes egna. Dessa böjelser går utmärkt att kombinera. Släpp ut henne i farstun så hittar hon någon ny utstyrsel. Som denna tex;

Man skulle kunna misstänka att det vilt till hemma hos oss, med tanke på att hon valde en hjälm, men så är det icke. Hon ville bara hitta något att matcha sina kläder med, då hon redan vid denna unga ålder år modemetveten, och då föll valet på en hjälm. Och mina fusk-Crocs.

Smeknamn

Mellan F satt igår vid middagen, tittade kärleksfullt på Skruttan, och sa med massor av värme i rösten;

"Lilla Snippan"...

Jag är inte helt säker på att hon kommer att uppskatta detta smeknamn om några år, så jag försökte styra in det på att han kanske skulle säga "Lilla Skruttan" som vi ibland kallar henne. Då tittar han med två mycket oskyldiga ögon upp på mig och säger;

"Men, mamma, hon har väl en liten snippa?"
"Eh, ja?"
"Ja, men då kan hon ju inte bli arg över att vi säger så. Om vi skulle kalla henne Lilla Snoppen, då skulle hon nog bli arg, för en sån har hon ju inte."

Jag lovar att jag kommer att bli arg om jag blir kallad Stora Snippan. Även fast det är en sån jag har.

Syskonkärlek

Skruttan älskar verkligen sin storasyster! Hon har senaste timmen ägnat sig åt följa-syster-var-hon-än-går-leken. Stora N är inte riktigt lika road, även om hon stundtals verkat ganska nöjd hon också.

Febriga systrar