Förvandling

Plötsligt har jag en tiger, en snöleopard och självaste Clawdeen Wolf här hemma. Jag vet inte riktigt hur det gått till, men Filuren, Älvan och Skruttan verkar ha genomgått någon sorts förvandling i natt. Än så länge är både maken och LillPrinsen sig själva, men det ligger något i luften som säger att det kan vara förvandling på gång där också...
 
 
Clawdeen Wolf verkar ha rymt från Monster High och kommit hem till oss...

Klart alla vill spela

När Skruttan kommer från förskolan och vill vara med, så blir det lite kris. Men än så länge kan alla vara med.
 

För det mesta går det bra, men ibland slår det mig

Alagilles syndrom kan vara dödligt. Oftast tänker jag inte på det, för LillPrinsen mår så pass bra, men ibland så kommer det ikapp mig... Som nu. LillPrinsen har haft hög feber i flera dagar. Det är en sån sak som kan trigga igång sämre levervärden, en sån sak som vi ska in och ta extra prover för... Och det faktum att vi har så svårt att hålla hans vikt uppe... Trots knappen... Han har varit uppe på 8,2 kg, men nu är han nere på 7,9 igen... Och inte lär det ha blivit bättre av dessa dagar med feber då han kräks extra mycket med feber i kroppen.
 
Så oftast lever jag i vår bubbla, men ibland dyker något upp som petar hål på den och låter allvaret komma in. Som den här hyllningen till andra barn med Alagilles syndrom. Några som lever, andra som numera är änglar.