Lite annorlunda

Stora N och Mellan F gillar verkligen skolan. De tycker att de lär sig så mycket och jag upplever också att de har förändrats sen de började nu i höst. Jag kan dock inte riktigt sätta fingret på vad det är, men något är annorlunda...

Mellan F

Stora N

Skruttan däremot hon ser ut precis som vanligt. Hon har bara en massa annat skumt för sig. Som att döpa om saker.

Får det lov att vara lite "salladssaft"?

Till salu

Vi gör om hemma, så en del grejer ska säljas. Alla angivna priser är ungefär halva nypriset. Alla delarna är fortfarande i nyskick. Maila eller kommentera här om du är intresserad.

Spegel 300:- (OBS! Ljushållarna är inte till salu!) Storlek 58x78cm

Byrå 1000:- Bredd 63 cm, höjd 83,5 cm, djup 30 cm

Kista 1200:- Bredd 55 cm, höjd 57 cm, djup 42 cm

Tavla med ram 1000:- Bredd 157cm, höjd 59 cm

Valdag

Självklart har vi gjort vår medborgerliga plikt idag och varit och röstat. Det här har nog varit bland de svåraste val jag gjort. Svåraste av riksdagsval alltså. Men tillslut röstade jag ung som jag brukar i allafall. Jag gjorde ett försök att sätta mig in i allt, men tillslut fick det bli den grundläggande ideologin som jag gick på. Också kryssade jag en av mina mostrar i kommunvalet. Den av mina mostrar som kandiderar för rätt parti.

Fler val är gjorda i den här familjen idag. Vi valde att prova en annan kyrka, vi valde att fika före lunchen, vi valde att leka ute hela eftermiddagen istället för att tvätta och städa, och vi valde att äta skräpmat till middag. När jag tänker efter så har vi valdag varje dag.