Veckan som varit

Jaha, då har jag varit så där superdålig på att uppdatera bloggen den här veckan också... Skäms på mig! Jag tänker varje dag att jag ska göra det, också glömmer jag det lik förbaskat.

I fredags hamnade Skruttan och jag på ett dildoparty. Vi överraskade J som har fyllt år. Vansinnigt kul! Jag har varit på ett förut också, men den här gången var jag nykter. :-) Lika kul ändå och vi var inte hemma förrän vid 00.30. De andra hade brutit upp vid 03.30, tror jag det var.

I lördags gick mina föräldrar på bio med de stora barnen, så jag och maken fick tid till att prata ordentligt och att umgås med Skruttan. Det var rätt skönt faktiskt. :-)

I måndags blev det en fullfartsdag. Direkt efter dagis och skola så var det simskola och efter det åt vi middag på simhallen. Sen åkte mken och dottern till hennes idrottskola (som normlt är på torsdagar, men den här veckan skulle det vara måndag). Sonen, Skruttan och jag tog bussen. Vi kom hem lagom till att min pappa kom med det skrivbord som han hade hjälpt oss att köpa till dottern. (hon hade ju önskat det i 6-årspresent).

I tisdags var det 3-månadersbesök på bvc för Skruttan. Vikt 5530g, längd 60,7 cm, huvud 40,0 cm. Två sprutor vaccin fick hon också, eftersom vi valt att vaccinera henne mot pneumokocker (eller hur det nu stavas). Hon var så duktig! Sonen fick i samma veva gör om sitt hörseltest från 4-årskontrollen i våras, och nu klarade han det galant. :-)

I går blev det öppna förskolan. Vi lekte, spelade spel och umgicks med bla J och hennes W. Lite pyssel blev det också.

  En fin höstmobil som nu hänger i vardagsrumstaket.

Skruttan fick lite feber av vaccinationen, men var ändå på rätt gott humör.

Skruttan satte sömnrekord i natt! Hon sov från 23 till 07 utan att vakna! Riktigt skönt! :-)

Idag har sonen varit på dagis, så jag har fått umgås med Skruttan själv. Jag har förberett en del auktioner till Tradera och betalt alla räkningar. Det är fascinerande kort tid man får känna sig rik när pengarna väl kommit in på kontot, innan de är borta igen...

Nu ikväll hävdade sonen bestämt att man fick starka bröstvårtor om man lekte skottkärra ofta... :-D Att det nog var bröstmusklerna som blev starkare var han inte riktigt villig att acceptera. :-D

Här kommer några bilder från dagen;

Min ljuvliga lilla Skrutta.

En liten stolt cyklist.

           Fint på gården har det också blivit

Nu är det sovadags i den här familjen. Sov så gott!!