Såååå trött

Sista två veckorna har varit ovanligt tuffa. Först trillade jag dit med feber och förkylning, samtidigt som LillPrinsen gjorde det. Samtidigt som maken las in för operation och var borta i fem dagar och jag alltså skulle rodda allt här hemma själv. 

Så hann vi vara på benen i två dagar innan maken kom hem, knappt förmögen att ta hand om sig själv. Dagen efter trillade Skruttan dit i magsjuka... 
 
Då maken fortfarande har ont och inte kan göra allt han brukar har en hel del mer landat på mitt ansvar. Bara en sån sak som att jag nu både lämnar och hämtar LillPrinsen på förskolan, och normalt bara hämtar. Det tar massor av energi att ändra mina rutiner. 
 
I fredags hade vi studiedag och jag somnade två gånger på en av föreläsningarna... Helt omöjligt att hålla mig vaken... Kvällen fick dock avslutas med en personalfest. Trots att det tog energi gav det energi på ett annat sätt också.
 
I går kunde jag inte hålla mig vaken alls. Jag somnade sittande när jag försökte sitta upp så tillslut gav jag upp och la mig ner. Jag sov till och från till ca 16.30. Sen var jag i allafall vaken, men lite zombie-liknande.
 
Efter en tidig kväll igår har jag sovit många timmar i natt, men trots det har jag inte orkat mycket mer än vila i soffan och skjutsa barn fram och tillbaka idag.
 
Fy tusan för att vara så här trött! Och mitt i detta har jag försökt ge mig på att räkna ut vad vi skulle kunna byta ut den ena sondmaten LillPrinsen får, till... Hahahahahah! Det ska bli otroligt spännande att någon gång när jag kommit ur detta sovande tillständ kontrollräkna mig själv och se hur mycket jag har varit ute och snurrat. :-D :-D 
 
Tydligen ska jag ta mig igenom en uppfräschning på min simfunktionärsutbildning i morgon kväll, och direkt därifrån på ett föräldramöte på förskolan. Detta efter att ha öppnat på jobbet i morgon och alltså börjat 6.30... Jag säger bara hahahaha och önskar att någon kan berätta för mig vad jag heter...